Zoek een rusthuis, assistentiewoning
of thuishulp.

Een begeleiding

MySeniors.be helpt u bij uw zoektocht naar een woonzorgcentrum, assistentiewoningen of hulp aan huis in België. Begin uw zoektocht met het antwoord op een paar vragen - de duur van het verblijf, de zorgbehoeften, het maandbudget en de locatie.

Een zoekmachine

Verfijn uw zoekopdracht door de resultaten te filteren. Heb je een huisdier? Moet je het openbaar vervoer in de buurt van de voorziening hebben?
De zoekmachine MySeniors.be past de lijst met resultaten aan op basis van uw criteria. Op elke pagina van het verblijf worden de diensten, tarieven en beschikbare huisvesting vermeld. Maak uw keuze en neem vervolgens contact op met de instellingen die u interesseren.

Een team staan tot uw dienst

Al jaren begeleiden wij vele families gratis. Heb je een luisterend oor nodig? 

Neem contact op met een MySeniors.be medewerker om u vrijblijvend te helpen bij uw zoektocht

op +32 (0) 2 445 59 40.

Laatste nieuws

het-tubbe-model

Het Tubbe-model

Actualiteit /

De huisvesting van senioren is een actuele kwestie die zorgen baart en vaak centraal staat in debatten. Vandaag de dag moet de sector zich baseren op nieuwe en inspirerende organisatiemodellen. Het Tubbe-model is er een van.

Wat is het Tubbe-model?

Het Tubbe-model is een model dat ...

hoeveel-kost-een-woonzorgcentrum

Hoeveel kost een woonzorgcentrum?

Advies /

Sorry, we hebben de Nederlandse vertaling nog niet ontvangen.

Les maisons de repos ont généralement la réputation d’être chères. Quant est-il réellement ? Combien coûte une maison de repos&n...

6-veelgemaakte-veronderstellingen-over-serviceflats

6 veelgemaakte veronderstellingen over serviceflats

Advies /

Een serviceflat _ of een assistentiewoning, zoals dat nu officieel heet _ geeft senioren de kans om langer zelfstandig te wonen en de verhuis naar een woonzorgcentrum misschien nog wat uit te stellen. Maar wat is zo’n serviceflat precies? En wat klopt er van wat u er allemaal over hoort?

+/- 5.000

Geregistreerde verblijven

+/- 300

Thuisdiensten

+/- 30.000

Families al geholpen

100%

100% Belgische webgids