Zoek een rusthuis, assistentiewoning
of thuishulp.

Een begeleiding

MySeniors.be helpt u bij uw zoektocht naar een woonzorgcentrum, assistentiewoningen of hulp aan huis in België. Begin uw zoektocht met het antwoord op een paar vragen - de duur van het verblijf, de zorgbehoeften, het maandbudget en de locatie.

Een zoekmachine

Verfijn uw zoekopdracht door de resultaten te filteren. Heb je een huisdier? Moet je het openbaar vervoer in de buurt van de voorziening hebben?
De zoekmachine MySeniors.be past de lijst met resultaten aan op basis van uw criteria. Op elke pagina van het verblijf worden de diensten, tarieven en beschikbare huisvesting vermeld. Maak uw keuze en neem vervolgens contact op met de instellingen die u interesseren.

Een team staan tot uw dienst

Al jaren begeleiden wij vele families gratis. Heb je een luisterend oor nodig? 

Neem contact op met een MySeniors.be medewerker om u vrijblijvend te helpen bij uw zoektocht

op +32 (0) 2 445 59 40.

Laatste nieuws

...
Hoeveel kost een woonzorgcentrum?
...
6 veelgemaakte veronderstellingen over serviceflats
Een serviceflat _ of een assistentiewoning, zoals dat nu officieel heet _ geeft senioren de kans om langer zelfstandig te wonen en de verhuis naar een woonzorgcentrum misschien nog wat uit te stellen. Maar wat is zo’n serviceflat precies? En wat klopt er van wat u er allemaal over hoort?Veronderst...
Meer lezen
...
Wereld Alzheimer Dag
Wereld Alzheimer Dag is een themadag ter bevordering van de wereldwijde aandacht voor de ziekte van Alzheimer.Ongeveer 140.000 getroffen mensenDe ziektevan Alzheimer is een zware aandoening die ongeveer 140.000 personen treft inBelgië. Door de vergrijzing van de bevolking en de steeds langerelevens...
Meer lezen
+/- 5.000

Geregistreerde verblijven

+/- 300

Thuisdiensten

+/- 30.000

Families al geholpen

100%

100% Belgische webgids