Over ons

MySeniors.be helpt senioren en hun familie bij het organiseren van geschikte ondersteuning aan huis of bij het vinden van een nieuwe thuis als alleen wonen niet meer aangewezen is.

MySeniors.be is opgericht door Frank en Frédéric, vader en zoon, om een leemte te vullen waar ze zelf tegenaan liepen in hun persoonlijk leven.

« Ik heb verschillende keren een nieuwe thuis moeten zoeken voor iemand in mijn familie die niet meer zelfstandig kon blijven wonen. Het is een delicate oefening: je zoekt, bezoekt en kiest omdat je iets wil vinden dat bij de persoon past en bij de situatie. Heel snel, terwijl ik online zocht, moest ik vaststellen dat concrete en actuele informatie vaak nauwelijks te vinden was om locaties te vergelijken of te selecteren. Er bestond geen onafhankelijk, volledig en actueel overzicht van de voorzieningen voor senioren in België. Nochtans gaat het om een cruciaal moment in iemands leven en om een proces dat de hele familie raakt. In 2005 kwamen we daarom op het idee om MySeniors te lanceren : precies wat wij hadden gemist in onze zoektocht.»

Een jaar later was Myseniors.be online en stonden alle plekken waar senioren terechtkunnen voor een nieuwe thuis van België op de website. Begin 2020 kwamen daar de professionele thuisdiensten bij. De doelstelling blijft altijd dezelfde: een oplossing aanbieden voor familieleden en senioren die op zoek zijn naar ondersteuning of een nieuwe thuis.

Onze missie

De zoektocht naar een verblijf of een thuishulp vraagt veel tijd en energie. Het is bovendien een moeilijke sector om de weg in te vinden. Op zo’n delicaat moment in het leven is het goed om zich gesteund te voelen.

Precies dat wil MySeniors.be doen: u vergezellen op uw zoektocht en u helpen om snel en makkelijk de juiste weg in te slaan. We helpen u zoeken volgens uw budget, locatie, de diensten die u nodig heeft… MySeniors.be brengt u zo in contact met de residenties en dienstverleners die kunnen voldoen aan uw noden en wensen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Maak kennis met ons team

Frank-MySeniors
Frank

Mede-oprichter en directeur-generaal

Fred-MySeniors
Fred

Mede-oprichter en directeur-generaal

Clotilde-MySeniors
Clotilde

Communicatie

Vanessa-MySeniors
Vanessa

Commerciële contacten

Zin om ons mee MySeniors.be uit te bouwen?

Laat ons kennismaken